Disclaimer: this is an auto-generated translation. Please feel free to contact us with improvement suggestions! --- Dit is een automatisch gegenereerde vertaling. Neem gerust contact met ons op met verbeteringsvoorstellen!

U kunt tijdens een gesprek op elk moment uw hand opsteken om uw bellers te laten weten dat u wilt spreken.
Om dit te doen, klikt u op uw naam aan de linkerkant van uw scherm, op Status instellen en vervolgens op Hand omhoog .

Was dit artikel behulpzaam ?
annuleren
Dank je wel !