Met deze verschillende soorten oproepen kunt u communiceren met interne en externe leden van uw werkruimte. 📞
Om een videoconferentie, audiobeleving of webinar te initiëren, gaat u naar de groep of persoon die u wilt bereiken. Klik vervolgens op het symbool « Phone » in de rechterbovenhoek van uw interface: u hebt dan de keuze tussen deze drie opties.

Audio-, video- en webinargesprekken

Voor degenen die de Mozilla Firefox-browser gebruiken, raden we aan om app.atolia.com toe te voegen in de popup-blokkeringsuitzonderingen. Dit zal ervoor zorgen dat videoconferenties en online ondersteuning goed zullen werken !