Disclaimer: this is an auto-generated translation. Please feel free to contact us with improvement suggestions! --- Dit is een automatisch gegenereerde vertaling. Neem gerust contact met ons op met verbeteringsvoorstellen!

Op Android, ga naar « Instellingen » op het systeem van uw telefoon, dan « Meldingen », dan « Atolië » en klik op « Meldingen ».

Ga op iOS naar « Settings » en zoek dan naar « Atolia ». Ga naar « Meldingen » en stel « Algemene meldingen » in.

Was dit artikel behulpzaam ?
annuleren
Dank je wel !