Disclaimer: this is an auto-generated translation. Please feel free to contact us with improvement suggestions! --- Dit is een automatisch gegenereerde vertaling. Neem gerust contact met ons op met verbeteringsvoorstellen!

U moet een beheerder zijn om toegang te krijgen tot deze functie. De optie zal dan toegankelijk zijn vanuit uw adminpaneel: ga naar uw profiel linksboven in uw interface, klik op « Administratie », op het tabblad « Instellingen » dan « Instant Messaging Settings ». 💬

Instant messaging instellingen
Was dit artikel behulpzaam ?
annuleren
Dank je wel !