Tijdens een gesprek kunt u chatten met uw bellers met behulp van de chat. Om dit te doen, klikt u op Public chat linksboven in uw scherm. De chat zal verschijnen en u kunt chatten en emoji's naar uw collega's sturen. 💬

U kunt ook een privé-chat beginnen met de persoon van uw keuze door op zijn naam te klikken aan de linkerkant van uw scherm en vervolgens op Start privé-chat .