Disclaimer: this is an auto-generated translation. Please feel free to contact us with improvement suggestions! --- Dit is een automatisch gegenereerde vertaling. Neem gerust contact met ons op met verbeteringsvoorstellen!

Tijdens een gesprek kunt u met uw bellers chatten met behulp van chat. Klik hiervoor op het symbool « Bericht » linksonder in het scherm. De chat zal verschijnen en u zult in staat zijn om te chatten en emojis te sturen naar uw medewerkers. 💬

Open en sluit de chat
Was dit artikel behulpzaam ?
annuleren
Dank je wel !