Disclaimer: this is an auto-generated translation. Please feel free to contact us with improvement suggestions! --- Dit is een automatisch gegenereerde vertaling. Neem gerust contact met ons op met verbeteringsvoorstellen!

U kunt uw meldingen instellen in uw werkruimte om herinneringswaarschuwingen voor gebeurtenissen te ontvangen via e-mail, in uw browser of op uw mobiele telefoon.

Om dit te doen, gaat u naar "Mijn profiel" en vervolgens naar "Instellingen op de ruimte" en selecteert u de media waarop u waarschuwingen wenst te ontvangen.

Was dit artikel behulpzaam ?
annuleren
Dank je wel !