Disclaimer: this is an auto-generated translation. Please feel free to contact us with improvement suggestions! --- Dit is een automatisch gegenereerde vertaling. Neem gerust contact met ons op met verbeteringsvoorstellen!

Voeg uw medewerkers in een klik op uw ruimte met aangepaste uitnodiging links ! ✉

Om dit te doen, ga naar uw administratie paneel, dan naar de "Uitnodiging links" tab. Klik op "Een nieuwe link toevoegen" en kies de verschillende opties :

De vervaldatum van de link.
De rol die de gebruikers zullen hebben.
De groepen waar ze zich bij aansluiten.
Het maximum aantal gebruiken.



Het enige wat u hoeft te doen is de link te kopiëren en naar uw collega's te sturen! En dat is het !
Was dit artikel behulpzaam ?
annuleren
Dank je wel !