Disclaimer: this is an auto-generated translation. Please feel free to contact us with improvement suggestions! --- Dit is een automatisch gegenereerde vertaling. Neem gerust contact met ons op met verbeteringsvoorstellen!

Om een map aan te maken in Groepen of in Directe Berichten, klikt u gewoon op het « Map aanmaken » symbool in het « Gedeelde documenten » tabblad aan de rechterkant van uw scherm. U kunt ze ook importeren vanaf uw computer. 💻

Was dit artikel behulpzaam ?
annuleren
Dank je wel !