Disclaimer: this is an auto-generated translation. Please feel free to contact us with improvement suggestions! --- Dit is een automatisch gegenereerde vertaling. Neem gerust contact met ons op met verbeteringsvoorstellen!

Om een nieuwe agenda aan te maken, ga naar de « Agendas » module in uw ruimte. 📅
Klik op het tabblad « + » naast « Agendas Atolia » in het zijmenu aan de rechterkant van uw scherm. U kunt deze informatie op elk moment wijzigen via het « Parameters » symbool aan de rechterkant van de agenda en door te klikken op « Agenda-opties... ».

Was dit artikel behulpzaam ?
annuleren
Dank je wel !