Disclaimer: this is an auto-generated translation. Please feel free to contact us with improvement suggestions! --- Dit is een automatisch gegenereerde vertaling. Neem gerust contact met ons op met verbeteringsvoorstellen!

De collaboratieve editie is verkrijgbaar bij Premium aanbieding.
Om een samenwerkingsdocument te maken van een groep of een direct bericht, klikt u op « Bestand toevoegen » in het tabblad « Gedeelde documenten » aan de rechterkant van uw scherm. U kunt dan kiezen uit drie formaten:

Tekstdocument.
Spreadsheet.
Presentatie.

Maak een bestand aan
Was dit artikel behulpzaam ?
annuleren
Dank je wel !