Ga naar https://www.atolia.com en klik vervolgens op « Probeer het gratis ». Vul dan de gevraagde informatie in en zodra dit gebeurd is, komt u in uw nieuwe ruimte! 😀

Om u te begeleiden in uw Atolia-ervaring, is hier een video die het gemakkelijker voor u zal maken om de tool te gebruiken:

Voor degenen die de Mozilla Firefox-browser gebruiken, raden we aan om app.atolia.com toe te voegen in de popup-blokkeringsuitzonderingen. Dit zal ervoor zorgen dat videoconferenties en online ondersteuning goed zullen werken !