Wanneer u de optie " Mute " kiest in uw ruimte-instellingen, zullen er geen meldingen naar u worden verzonden.

De verschillende opties voor bureaublad meldingen:
Als u de optie " Alle berichten " kiest, wordt een " push "-melding naar uw webbrowser, desktop en mobiele app gestuurd voor alle berichten die naar de groep zijn verzonden. Als u niet bent aangemeld bij Atolia, ontvangt u ook een e-mailbericht.
Als u de optie " Alleen meldingen " kiest, ontvangt u alleen meldingen van berichten waarin u bent genoemd.
Tot slot kunt u voor de betrokken groep de optie " Geen kennisgeving " kiezen.

Om hiertoe toegang te krijgen, gaat u naar " Instellingen " rechtsboven in de groep waarin u de meldingen wilt uitschakelen, en klikt u vervolgens op " Meldingen ". 🔔