U kunt kiezen voor enable of niet meldingen van een bepaalde groep.

Wanneer u « mute » kiest, worden er geen meldingen naar u gestuurd.
Indien ingeschakeld, wordt een « push » melding naar uw webbrowser, desktop en mobiele applicatie gestuurd. Als u niet bent ingelogd bij Atolia, ontvangt u ook een e-mailbericht.

Om toegang te krijgen, gaat u naar « Instellingen » in de rechterbovenhoek van de groep waarin u meldingen wilt uitschakelen en klikt u op « Meldingen ». 🔔