Of u nu al een gebruiker bent of niet, u ontvangt een uitnodiging per e-mail. 📧

Als u al een Atolia-account heeft, kunt u zich aansluiten bij de ruimte door te klikken op de blauwe knop « Bij de groep » of op de link onder deze knop in de e-mail.

Als u nog geen Atolia-account hebt, wordt u eerst doorgestuurd naar een pagina met de vraag om aanvullende informatie (voornaam, achternaam, wachtwoord) en krijgt u vervolgens toegang tot de ruimte.