Disclaimer: this is an auto-generated translation. Please feel free to contact us with improvement suggestions! --- Dit is een automatisch gegenereerde vertaling. Neem gerust contact met ons op met verbeteringsvoorstellen!

U moet de agenda eerst vanuit de webapplicatie hebben aangemaakt. Klik op uw mobiele telefoon op het menu linksboven in het scherm en klik vervolgens op « Agenda ». U vindt er al uw evenementen. 📅

Was dit artikel behulpzaam ?
annuleren
Dank je wel !