In geval van moeilijkheden nodigen wij u uit om eerst onze « Helpdesk » door te bladeren, waar u kunt zoeken op trefwoorden. Als onze « Helpdesk » uw vragen echter niet beantwoordt, nodigen wij u uit om rechtstreeks contact met ons op te nemen via onze online support van het Atolia-platform. Klik hiervoor op uw profiel linksboven in uw interface en vervolgens op « Chat met ons ».

Als u nog geen account heeft, kunt u ons schrijven op de website van Atolia: rechtsonder in uw scherm wordt automatisch een venster geopend.

Ons team zal graag uw vragen persoonlijk beantwoorden ! 💬