Disclaimer: this is an auto-generated translation. Please feel free to contact us with improvement suggestions! --- Dit is een automatisch gegenereerde vertaling. Neem gerust contact met ons op met verbeteringsvoorstellen!

Tijdens het gesprek heeft u de mogelijkheid om bepaalde opties van de beller te blokkeren of ontgrendelen.
Om dit te doen, gaat u naar het Instellingen symbool naast de Gebruikers sectie aan de linkerkant van uw scherm en klikt u vervolgens op Vergrendelde kijkers .



Was dit artikel behulpzaam ?
annuleren
Dank je wel !