Disclaimer: this is an auto-generated translation. Please feel free to contact us with improvement suggestions! --- Dit is een automatisch gegenereerde vertaling. Neem gerust contact met ons op met verbeteringsvoorstellen!

Om deze functie te gebruiken, moet u de beheerder of gebruiker zijn die het project heeft gemaakt.
Om de naam te wijzigen, klik op het « Parameters » ⚙️en symbool rechtsboven in het project, klik dan op « Projectopties », klik dan op « Projectnaam ». 🖋️

Was dit artikel behulpzaam ?
annuleren
Dank je wel !