Om deze functie te gebruiken, moet u de beheerder zijn of de gebruiker die het project heeft aangemaakt.
Om een project te hernoemen :

Klik op de Project Management startpagina op Instellingen rechtsbovenaan het betreffende project en vervolgens op Project Opties.

Als u op het betreffende project bent, klikt u op Instellingen rechtsboven in de interface en vervolgens op Projectopties.