U kunt te allen tijde een kennispagina bewerken als u de auteur bent. 🖍️

Klik op de betreffende pagina en het bewerkingssysteem stelt u in staat uw pagina naar wens te formatteren.

Om een tekst te bewerken, klikt u op het « Edit » symbool van het betreffende blok.

Om een blok te verwijderen, klikt u op het « Trash » symbool voor het blok.

U kunt externe bestanden zoals afbeeldingen, video's en documenten toevoegen.
Nadat u de pagina heeft bewerkt, kiest u de groepen waarmee u deze wilt delen en klikt u op « Publiceer pagina » in de rechterbovenhoek.