Bovenaan uw scherm hebt u een zoekbalk die de toegang tot uw informatie vereenvoudigt. 🔎

Klik er gewoon op en typ een zoekcriterium in zoals "Vergadering".

Eenmaal gelanceerd, komt u op een pagina gewijd aan resultaten. U kunt zoeken naar informatie over de inhoud van een bericht, de naam van een document, de naam van een taak, de inhoud van een kennispagina of de naam van een gebeurtenis.