Voor uitnodigen mensen om zich bij uw Atolia-ruimte aan te sluiten 👥
Klik op de « Uitnodigen in de ruimte » knop linksonder in uw interface.

U heeft dan twee mogelijkheden om uw medewerkers uit te nodigen:

Door met hen de registratielink naar uw ruimte te delen.
Door het invoeren van hun email adres.

In hetzelfde tabblad kunt u ook hangende uitnodigingen bekijken, een uitnodiging opnieuw versturen of enkele uitnodigingen verwijderen.

To add gebruikers naar uw Atolia ruimte 👥
Als u een Space Administrator bent, navigeer dan naar het drop down menu linksboven in uw interface en selecteer « ${kleur}[#00000000](Administratie) ». U wordt direct naar het tabblad « ${kleur}[#00000000](Gebruikers) » gebracht. Klik gewoon op « Gebruiker toevoegen » aan de rechterkant van uw scherm.