Disclaimer: this is an auto-generated translation. Please feel free to contact us with improvement suggestions! --- Dit is een automatisch gegenereerde vertaling. Neem gerust contact met ons op met verbeteringsvoorstellen!

Om een bestand te downloaden, klikt u op het « Download » symbool rechts van het gewenste bestand in het zijmenu van de nieuwsgroep.



Als het een bestand is dat in de chat is verzonden, hoeft u alleen maar op de blauwe pijl te klikken die verschijnt wanneer u uw cursor op het document plaatst.

Was dit artikel behulpzaam ?
annuleren
Dank je wel !