Disclaimer: this is an auto-generated translation. Please feel free to contact us with improvement suggestions! --- Dit is een automatisch gegenereerde vertaling. Neem gerust contact met ons op met verbeteringsvoorstellen!

Alleen ruimtebeheerders en de gebruiker die het bestand heeft geïmporteerd kunnen het een andere naam geven.
Klik hiervoor op het symbool « Rename » van het betreffende document. ✏️

Was dit artikel behulpzaam ?
annuleren
Dank je wel !