Er zijn verschillende mogelijkheden voor bestanden en/of mappen toevoegen in groepen en in directe berichten:

Met de functie « Drag&Drop » kunt u een bestand in de instant messenger en in het zijmenu slepen en neerzetten.

documenten slepen en neerzetten

U kunt een document rechtstreeks op Atolia aanmaken in een gezamenlijke uitgave door te klikken op « Bestanden toevoegen » in het tabblad « Gedeelde documenten » aan de rechterkant van uw scherm. U hebt dan de keuze tussen de formaten Tekst, Spreadsheet en Presentatie.

Maak een document aan