Als u Atolia op uw mobiel wilt downloaden, zijn er verschillende oplossingen beschikbaar 📱 :

U kunt de Atolia-oplossing zoeken in de App Store en in de Google Play Store. Om de Atolia-applicatie te downloaden, klikt u direct op het gewenste platform.

U kunt ook naar onze site gaan en onderaan de pagina in de sectie « Downloads » uw bijbehorende besturingssysteem (Android en iOS) vinden. Door er op te klikken, wordt u doorgestuurd naar uw applicatiewinkel waar u Atolia kunt downloaden.

Om Atolia via de applicatie te gebruiken, hoeft u alleen maar uw emailadres en uw wachtwoord in te voeren. Uw identificatoren zijn ofwel de identificatoren die u hebt gekozen toen u een werkruimte aanmaakte, ofwel de identificatoren die de beheerder u heeft verstrekt toen hij u uitnodigde voor zijn werkruimte.