Op de website Atolia, ga naar de onderkant van de homepage. Klik in de sectie « Downloads » op het logo dat het Windows- of MacOS-besturingssysteem vertegenwoordigt.

Als u het direct wilt doen, kunt u klikken op hier voor Windows of hier voor MacOS.

Hierdoor wordt een bestand met de naam Atolia_Windows.zip of Atolia_macOS.zip aan uw downloads toegevoegd. Zodra het downloaden is voltooid, kunt u Atolia installeren door de map te openen. 🧐

Als u problemen ondervindt bij het installeren van de applicatie op MacOS, dan is dit de procedure die u moet volgen:

Klik in de Finder op de Atolia-applicatie terwijl u de « Ctrl » toets ingedrukt houdt.
Kies « Open » in het menu en klik in het dialoogvenster dat verschijnt op « Open ».
Wanneer daarom wordt gevraagd, voert u uw beheerdersnaam en wachtwoord in.