Disclaimer: this is an auto-generated translation. Please feel free to contact us with improvement suggestions! --- Dit is een automatisch gegenereerde vertaling. Neem gerust contact met ons op met verbeteringsvoorstellen!

Om een agenda te importeren, ga naar de module « Agendas ». U moet op het « + » symbool naast « Externe agenda's » aan de rechterkant van uw scherm klikken en vervolgens « Import Agenda » selecteren. Dit zal uw evenementen in een nieuwe kalender importeren.



Was dit artikel behulpzaam ?
annuleren
Dank je wel !