Het interactieve whiteboard dient als visuele ondersteuning voor uw vergaderingen met uw medewerkers of klanten.

Het integreert verschillende hulpmiddelen: teksten, geometrische vormen en kleurpotloden. U kunt de laatste annotatie annuleren of alle annotaties wissen.

U hebt meer dia's tot uw beschikking om uw presentatie op een efficiënte manier te organiseren.

U kunt uw tabel inzoomen of op volledig scherm zetten.

Om de tabel te verbergen, klikt u op het symbool Lijn, rechtsboven in de tabel.