Disclaimer: this is an auto-generated translation. Please feel free to contact us with improvement suggestions! --- Dit is een automatisch gegenereerde vertaling. Neem gerust contact met ons op met verbeteringsvoorstellen!

Om een van uw kalenders te exporteren, gaat u naar de « Agendas » module van uw ruimte. 📅
Klik op het « Settings » symbool rechts van de betreffende kalender en selecteer « Export... ». U kunt dan de exportlink kopiëren om uw Atolia-kalender te importeren in uw externe applicaties.

Was dit artikel behulpzaam ?
annuleren
Dank je wel !