Disclaimer: this is an auto-generated translation. Please feel free to contact us with improvement suggestions! --- Dit is een automatisch gegenereerde vertaling. Neem gerust contact met ons op met verbeteringsvoorstellen!

U kunt de gebruikersnamen die aan uw gesprek deelnemen exporteren door te klikken op het symbool Instellingen naast het onderdeel Gebruikers aan de linkerkant van uw scherm en vervolgens op Gebruikersnamen opslaan .

Was dit artikel behulpzaam ?
annuleren
Dank je wel !