Beheerders kunnen nu berichten van een bepaalde groep exporteren. 💬
Ga hiervoor naar het uitklapmenu linksboven in uw interface en klik op « Administratie ».

Administratief panel

Klik op « Groepen » en het « ... » symbool in de kolom « Bestanden » voor de groep, selecteer vervolgens « Export ».

Exporteren van berichten

U heeft twee mogelijkheden: u kunt kiezen om berichten te exporteren op een bereik van datums of om alle berichten van de groep te exporteren.