Disclaimer: this is an auto-generated translation. Please feel free to contact us with improvement suggestions! --- Dit is een automatisch gegenereerde vertaling. Neem gerust contact met ons op met verbeteringsvoorstellen!

Als u de moderator van het gesprek bent, kunt u een presentator aanwijzen door op zijn naam te klikken aan de linkerkant van uw scherm en vervolgens te klikken op Instellen als presentator .

Was dit artikel behulpzaam ?
annuleren
Dank je wel !