Om een agenda te delen met uw medewerkers heeft u twee mogelijkheden.

Ofwel kunt u naar de module « Agenda's » en vervolgens naar het pictogram « Parameters » rechts ervan en naar « Delen ». Selecteer vervolgens de groep(en) waarmee u de agenda wilt delen.

Of u kunt klikken op het pictogram « Instellingen » rechts ervan, dan op « Schema-opties » en « Gedeeld met groepen ». Er is geen limiet aan het aantal gebruikers voor de gedeelde kalender. 👥