Om uw scherm te delen tijdens een videoconferentie, hebt u twee opties:
Als u de beheerder van het gesprek bent (de persoon die het gesprek heeft geïnitieerd), klikt u op het symbool Deel uw scherm midden onder in uw scherm. 💻

Als u niet de beheerder van de oproep bent, klikt u op het symbool + en vervolgens op Kies een presentator. Klik vervolgens op het symbool Deel uw scherm onderaan in het midden van uw scherm. 💻

Als u problemen hebt met het delen van uw scherm in de MacOS-desktoptoepassing, moet u controleren of Atolia aanwezig is in Instellingen > Beveiliging en privacy > Scherm opslaan.