Disclaimer: this is an auto-generated translation. Please feel free to contact us with improvement suggestions! --- Dit is een automatisch gegenereerde vertaling. Neem gerust contact met ons op met verbeteringsvoorstellen!

Om uw scherm te delen tijdens een videoconferentie, klikt u op het symbool Deel uw scherm onderaan in het midden van uw scherm. 💻



Als u problemen hebt met het delen van uw scherm in de MacOS-desktoptoepassing, moet u controleren of Atolia aanwezig is in Instellingen > Beveiliging en privacy > Scherm opslaan.

Was dit artikel behulpzaam ?
annuleren
Dank je wel !