Disclaimer: this is an auto-generated translation. Please feel free to contact us with improvement suggestions! --- Dit is een automatisch gegenereerde vertaling. Neem gerust contact met ons op met verbeteringsvoorstellen!

Om uw scherm te delen tijdens een videoconferentie, klikt u op het « Share your screen » symbool linksonder in uw scherm. 💻



Als u problemen hebt met het delen van uw scherm op de MacOS-desktopapplicatie, moet u controleren of Atolia aanwezig is in « Instellingen > Beveiliging en privacy > Schermbeveiliging » :

Was dit artikel behulpzaam ?
annuleren
Dank je wel !