Disclaimer: this is an auto-generated translation. Please feel free to contact us with improvement suggestions! --- Dit is een automatisch gegenereerde vertaling. Neem gerust contact met ons op met verbeteringsvoorstellen!

Om een kennispagina te delen met een of meerdere werkgroepen, klikt u op de betreffende pagina. Selecteer « Delen met... » in het « Delen van groepen » in het zijbalk-menu en geef de naam op van de groep waarmee u de pagina wilt delen.
Vergeet niet de pagina te publiceren voor andere gebruikers om te zien.__ 👥

Deel met een of meer werkgroepen
Was dit artikel behulpzaam ?
annuleren
Dank je wel !