Disclaimer: this is an auto-generated translation. Please feel free to contact us with improvement suggestions! --- Dit is een automatisch gegenereerde vertaling. Neem gerust contact met ons op met verbeteringsvoorstellen!

U kunt tijdens het gesprek een externe video delen door op het symbool + te klikken en vervolgens op Share External Video te klikken. Het enige wat je hoeft te doen is de URL van de video in te voeren.

Was dit artikel behulpzaam ?
annuleren
Dank je wel !