Disclaimer: this is an auto-generated translation. Please feel free to contact us with improvement suggestions! --- Dit is een automatisch gegenereerde vertaling. Neem gerust contact met ons op met verbeteringsvoorstellen!

U kunt tijdens het gesprek een externe video delen door op het symbool + te klikken en vervolgens op Share External Video te klikken. Het enige wat je hoeft te doen is de URL van de video in te voeren.

Was dit artikel nuttig?
Annuleer
Dankuwel!