U heeft verschillende mogelijkheden om een document in uw mailbox te delen:

Klik op het « Trombone » symbool in de berichtenbalk.
In de rechterkolom « Gedeelde documenten », klik op het pictogram « Bestanden toevoegen ». U hebt de keuze tussen « Een bestand van de computer importeren » of « Een nieuw document maken» in collaboratieve bewerking (tekst, spreadsheet, presentatie).
U kunt het document ook gewoon naar de mailbox slepen met behulp van de Drag&Drop functie.
U kunt ook Kopiëren en plakken een afbeelding of screenshot direct in de mailbox plaatsen.