Disclaimer: this is an auto-generated translation. Please feel free to contact us with improvement suggestions! --- Dit is een automatisch gegenereerde vertaling. Neem gerust contact met ons op met verbeteringsvoorstellen!

Om de toegang voor gebruikers te blokkeren, moet u een beheerder van de ruimte zijn.

Ga naar uw profiel linksboven in uw interface, klik op Administratie, dan op het tabblad Gebruikers. Klik vervolgens op het symbool ... in de kolom Acties van de betrokken persoon. Selecteer tenslotte Geblokkeerde toegang. ⛔

Was dit artikel nuttig?
Annuleer
Dankuwel!