Met deze functie, die alleen toegankelijk is voor beheerders en de groepsaanmaakster, kunt u nieuwe berichten blokkeren voor verzending door gebruikers. Dit kan nuttig zijn voor « top-down » communicatie waarbij geen sprake is van berichtenverkeer.

Om het mogelijk te maken, gaat u naar de betreffende groep. Klik op het « Settings » symbool in de rechterbovenhoek en selecteer « Blokberichten ».