Disclaimer: this is an auto-generated translation. Please feel free to contact us with improvement suggestions! --- Dit is een automatisch gegenereerde vertaling. Neem gerust contact met ons op met verbeteringsvoorstellen!

Klik op uw Atoly-ruimte op uw profiel linksboven in het scherm. Selecteer « Mijn profiel » en klik op « Edit ». U kunt nu uw voornaam, achternaam, taal en beschrijving wijzigen. Vergeet niet te klikken op « Save ».

Was dit artikel behulpzaam ?
annuleren
Dank je wel !