Beweeg uw muis over het bericht dat u wilt bewerken, klik op « Bewerk » Bewaar ».
Als u een beheerder bent, kunt u beheren hoe lang het duurt om berichten van het configuratiescherm te bewerken: ga naar uw profiel linksboven in uw interface, klik op « Administratie », op het tabblad « Instellingen » en vervolgens op « Instant Messaging Settings ». 💬

Bewerk een verzonden bericht