U kunt het aantal beschikbare plaatsen op uw werkplek op elk gewenst moment beheren. 👥

Als uw maximum aantal gebruikers is bereikt en u nieuwe medewerkers wilt toevoegen, kunt u het aantal zitplaatsen in uw werkruimte verhogen.

Er zijn twee mogelijkheden om dit te doen:

Ga naar het tabblad " Gebruikers " van uw administratiepaneel. Klik op " + Voeg een gebruiker toe ", vul de gevraagde informatie in en vink het vakje " Ik accepteer de toevoeging van een extra zitplaats aan mijn abonnement " aan.

Ga naar de " Subscription " tab in uw admin panel. Klik op " Beheers de werkstations " en voeg het gewenste aantal werkstations toe of verwijder deze.

De facturering voor het toevoegen van extra gebruikers gebeurt via een pro rata systeem. De beheerder betaalt alleen vanaf de datum waarop de gebruiker is toegevoegd. Bij de facturering wordt daarom alleen rekening gehouden met de resterende tijd tot de volgende abonnementscyclus.

Omgekeerd, als u gebruikers wilt verwijderen, ontvangt u tegoed voor de tijd die u verwijdert tot de volgende betalingsronde. Op deze manier heeft u een saldo aan beschikbare credits die u op elk moment kunt gebruiken.