Om twee-factor authenticatie in te schakelen, gaat u naar "Mijn profiel" en vervolgens naar het tabblad "Persoonlijke instellingen". In de "Privacy" sectie, klik op de "Inschakelen" knop.

Voor het opzetten van dit systeem zijn een mobiele telefoon en een applicatie zoals Google Authenticator of Authy vereist. 📱

Door op "Activeren" te klikken, verschijnt een QR-code op het scherm. Het moet worden gescand in een van de bovengenoemde toepassingen, voer vervolgens de ontvangen code in om de implementatie van twee-factor authenticatie te valideren.

Uw mobiel is nu gekoppeld aan uw gebruikersaccount. Telkens wanneer u verbinding maakt met Atolia, moet u uw e-mailadres en wachtwoord invoeren, evenals een code die (om de 30s) wordt gegenereerd door de toepassing waarin u uw QR-code hebt opgeslagen.

Om de veiligheid van uw gegevens te beschermen, raden wij u aan deze functie binnen uw teams te gebruiken! 🔐