Disclaimer: this is an auto-generated translation. Please feel free to contact us with improvement suggestions! --- Dit is een automatisch gegenereerde vertaling. Neem gerust contact met ons op met verbeteringsvoorstellen!

Bij de registratie wordt een geleide tour van het platform gelanceerd om u te begeleiden bij uw eerste stappen.

U kunt het op elk gewenst moment activeren: ga naar uw profiel linksboven in uw interface en klik vervolgens op « Activeer de gebruikershandleiding ».

Was dit artikel behulpzaam ?
annuleren
Dank je wel !