U kunt een herhaling opnemen voor uw gebeurtenis op het moment dat deze wordt gecreëerd of achteraf door deze te wijzigen. ⏲
Er zijn verschillende opties beschikbaar en u kunt ook een aangepaste herhaling maken!

Selecteer "Aangepast" op het tabblad "Herhaling" van de gebeurtenis.

Kies dan de herhaling die aan uw behoeften beantwoordt: dagen, weken, maanden. ⏱

U kunt deze optie op elk moment bewerken op de reeds aangemaakte evenementen, door er rechtstreeks op te klikken. Vergeet niet je wijzigingen op te slaan 😉