Disclaimer: this is an auto-generated translation. Please feel free to contact us with improvement suggestions! --- Dit is een automatisch gegenereerde vertaling. Neem gerust contact met ons op met verbeteringsvoorstellen!

Als gespreksleider heeft u de mogelijkheid om alle bellers het gesprek in stille of videovrije modus te laten starten. U kunt er ook voor kiezen dat iedereen u volgt. Klik hiervoor op het « Meer Acties » symbool rechtsonder in het scherm, op « Instellingen », en dan op het « Meer » tabblad.

Was dit artikel behulpzaam ?
annuleren
Dank je wel !