Als gespreksleider kunt u chat-audio of popup-waarschuwingen inschakelen, audio of popup-waarschuwingen voor een nieuwe deelnemer inschakelen en de lettergrootte wijzigen.
Om dit te doen, klikt u op de 3 puntjes rechtsboven in uw scherm en vervolgens op Open instellingen .

U hebt ook de mogelijkheid om de weergave-instellingen te wijzigen om uw bandbreedte te sparen. Klik hiervoor op de 3 puntjes rechtsboven in uw scherm, op Openen instellingen en ga dan naar het tabblad Gegevens opslaan.